Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Meteorologové rozšiřují varování před silným větrem. Zasáhne i Náchodsko

Český hydrometeorologický ústav rozšířil varování před silným větrem. V současnosti se počítá, že dnes od dnešního odpoledne zasáhne i část Královéhradeckého kraje. Konkrétně jde o Náchodsko a Broumovsko.

„Nárazy větru mohou dosahovat rychlosti až 70 kilometrů v hodině,“ uvedli meteorologové na svém webu. Varování platí od dnešních 16:00. Potrvá minimálně do zítřejších 14:00. 

Po zbytek dne bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno. Ničím výjimečným nebudou ani sněhové nebo dešťové přeháňky a teploty od pěti do osmi stupňů Celsia. V noci klesne nejnižší teplota k jednomu stupni nad nulou. 

Na zítřek meteorologové slibují spíš zataženo. Občas se přidá slabý déšť, v polohách nad 600 metrů srážky sněhové. Nejvyšší denní teploty se dostanou až k deseti stupňům v plusu.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Královéhradeckého kraje | Zdroj údaje ČHMU

Štítky počasí, vítr, varování, Náchodsko, Broumovsko, Královéhradecký, kraj, předpověď, ČHMU, meteorolog, okres Náchod, Královéhradecký kraj, Český hydrometeorologický ústav, vichřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Meteorologové rozšiřují varování před silným větrem. Zasáhne i Náchodsko  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.