Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hradečtí hokejisté přijdou o nejproduktivnějšího hráče. Oksanen míří do Švédska

Hokejisté Hradce Králové přijdou po sezoně o svého nejlepšího střelce a nejproduktivnějšího hráče. Finský útočník Ahti Oksanen po roce na východě Čech končí a přesune se do Švédska.

"Přestože se (naše) finanční představy nerozchází, Ahti v Hradci a České republice pokračovat nebude. Hovořil o čistě sportovním důvodu, myslí si, že mu bude styl ve Švédsku vyhovovat, a chce zkusit něco nového," uvedl generální manažer Aleš Kmoníček na klubovém webu.

Devětadvacetiletý finský útočník Oksanen přišel do Hradce Králové před rokem a zařadil se mezi klíčové hráče Mountfieldu. V základní části nasbíral v 56 zápasech 48 bodů za 25 branek a 23 asistencí. Play off se mu již tolik nevydařilo, v pěti duelech si připsal jen jednu asistenci.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Sport, hokej, extraliga, Hradec Králové, Oksanen, Ahti Oksanen, Švédsko, Česko, hokejista, Mountfield Hradec Králové, Aleš Kmoníček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradečtí hokejisté přijdou o nejproduktivnějšího hráče. Oksanen míří do Švédska  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.