Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

U Lhoty pod Libčany došlo k tragické nehodě. Řidič vjel do protisměru a nepřežil střet s nákladním autem

Na silnici první třídy u Lhoty pod Libčany došlo včera odpoledne k tragické dopravní nehodě, během které vyhasl jeden lidský život. Řidič osobního auta vjel do protisměru, kde se čelně střetl s nákladním autem. Nehodu nepřežil. Příčinu srážky vyšetřuje policie.

Včera odpoledne po třinácté hodině došlo na trase z Chlumce nad Cidlinou na Hradec Králové k nehodě s tragickými následky. U obce Lhota pod Libčany havaroval čtyřiašedesátiletý řidič osobního automobilu značky Škoda Fabia. Z dosud nezjištěných příčin vjel dle prvotního šetření náhle do protisměru, kde se čelně střetl s projíždějícím nákladním automobilem.

„Řidič osobního automobilu utrpěl zranění, kterým na místě podlehl,“ uvedla na webu policie mluvčí Eliška Majerová. Řidič nákladního auta se podrobil dechové zkoušce, která měla negativní výsledek.

Komunikace byla ve čtvrtek odpoledne přibližně na čtyři a půl hodiny uzavřena a policisté v místě nehody odkláněli dopravu.

Příčina a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření hradeckých policistů,“ dodala Majerová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Královéhradecký kraj, Lhota pod Libočany, nehoda, osobní auto, nákladní auto, střet, policie, doprava, silnice, tragédie, lidský život, Lhota pod Libčany, nákladní automobil, automobil, Hradec Králové, Škoda Fabia, Chlumec nad Cidlinou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Lhoty pod Libčany došlo k tragické nehodě. Řidič vjel do protisměru a nepřežil střet s nákladním autem  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.