Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Trutnovská policie hledá svědky nehody, při které se zranili cyklista a mladá chodkyně

V Trutnově na Náchodské ulici došlo ve středu odpoledne k vážné dopravní nehodě. Na přechodu pro chodce se střetli dospělý cyklista a nezletilá dívka. Oba skončili v nemocnici. Policie prosí případné svědky, aby podali svědectví, jak přesně k nehodě došlo, případně poskytli záznam z kamer.

Ve středu odpoledne krátce po šestnácté hodině se v Trutnově v Náchodské ulici na přechodu pro chodce srazili cyklista a nezletilá dívka. Co bylo příčinou vážné nehody se zatím vyšetřuje.

Z toho, co zatím víme, došlo k nehodě zřejmě tak, že cyklistovi vběhla pod kolo z pravé strany chodkyně, na což sportovec reagoval brzděním, ovšem střetu již nezabránil,“ uvedla ve svém oficiálním vyjádření policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Muž na kole neměl na hlavě ochrannou přilbu a těžce se zranil. Záchranáři ho museli letecky transportovat do Fakultní nemocnice v Hradci Králové. V péči lékařů skončila i mladá chodkyně, která se během střetu taky zranila.

Trutnovští dopravní policisté prosí veřejnost o pomoc se svědectvím. „Žádáme svědky, kolemjdoucí nebo řidiče motorových vozidel, kteří mají případně ve vozidlech kameru a mohli zaznamenat děj této nehody, nechť se obrátí na linku 158,“ dodala Pižlová.

Ohodnoť článek

Štítky Královéhradecký kraj, Trutnov, Náchodská ulice, přechod, cyklista, chodkyně, střet, nehoda, policie, svědek, kamera, havárie, Fakultní nemocnice Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trutnovská policie hledá svědky nehody, při které se zranili cyklista a mladá chodkyně  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.