Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tento týden budou filmaři v Safari Parku pokračovat v natáčení nového seriálu

Safari Park ve Dvoře Králové se na čtyři dny stane opět domovem filmového štábu a herců. Budou pokračovat v natáčení nového seriálu ZOO. Dva natáčecí dny jsou naplánovány na tento týden, další dva pak na středu a čtvrtek příštího týdne.

Tento týden návštěvníci na filmaře mohou narazit v pátek 18. a v sobotu 19. března. „V některých částech areálu přinese natáčení krátkodobá omezení, vždy ale bude možné se na dané místo vrátit později,“ řekla mluvčí Safari Parku Zuzana Boučková.  

S natáčením filmaři začnou v pátek v 9:35 u výběhu vranek. Odpoledne se přesunou do výběhu hrošíků a následně k východu z venkovní voliéry ptáků. V sobotu se bude natáčet už od 8:15. Začne se u pavilonu slonů. Během dne pak návštěvníci štáb a herce potkají i pavilonu žiraf a před Vodními světy.  

Znovu se filmaři do východočeské zoologické zahrady vrátí ve středu 23. a 24. března. V těchto dnech se budou pohybovat především u velbloudů, před výběhem hyen, Vodními světy a na parkovišti u hotelu.  

Patnáctidílný seriál ZOO vysílá soukromá televizní stanice Prima. Do hlavních rolí byli obsazeni například Eva Burešová, Sabina Laurinová, Marek Taclík, nebo Michaela Pecháčková. Od diváků na ČSFD seriál získal 36 procent. Což z něj dělá 473. nejhorší seriál všech dob.  

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Safari Park Dvůr Králové nad Labem

Štítky Safari Park, Zoo, natáčení, seriál, filmaři, štáb, Dvůr Králové, zahrada, film, kamera, herci, ZOO Dvůr Králové, filmař, Dvůr Králové nad Labem, Marek Taclík, Michaela Pecháčková, Sabina Laurinová, Eva Burešová, herec, TV Prima, Česko-Slovenská filmová da

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tento týden budou filmaři v Safari Parku pokračovat v natáčení nového seriálu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.