Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Čelní střet dvou aut zastavil dopravu v Nové Pace. Oba řidiči skončili v nemocnici

Vážná dopravní nehoda se stala na silnici I/16 v Nové Pace na Jičínsku. Řidič Hondy jedoucí ve směru od Krkonoš pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy, nezvládl zatáčku a přejel do protisměru. Tam se srazil s protijedoucím vozem Renault Clio. Řidiči z obou aut skončili v jičínské nemocnici.

„Jednoho člověka hasiči vyprostili bez použití hydraulického zařízení,“ řekla mluvčí hasičů Martina Götzová. Podle informací naší redakce mělo jít o třiašedesátiletou řidičku, která jela ve směru od Jičína. Do nemocnice měla být převezena se středně těžkým zraněním. Mělo jít o zranění hlavy, ramene a vážné poranění kotníku. O řidiči, který dopravní nehodu pravděpodobně způsobil, nemá Hradecká Drbna podrobnější informace. 

„Alkohol byl u obou řidičů vyloučen provedenou dechovou zkouškou,“ řekla mluvčí policie Lucie Konečná. Celkovou škodu na obou vozech a poničeném chodníku policie odhadla na 250 tisíc korun.  

Během dopravní nehody byla v úterý ráno mezi 6:00 a 8:30 silnice I/16 z Jičína do Krkonoš zcela uzavřená. Veškerá doprava musela přes jednu z čerpacích stanic.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR, HZS Královéhradeckého kraje

Štítky policie, doprava, nehoda, rychlost, zranění, nemocnice, Nová Paka, Jičínsko, foto, I/16, Honda, Krkonoše, Renault Clio, okres Jičín, Jičín, Lucie Konečná, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čelní střet dvou aut zastavil dopravu v Nové Pace. Oba řidiči skončili v nemocnici  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.