Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Pro jedno pivo mě nebudete buzerovat, křičela žena s kočárkem na policisty v Hradci

Městská policie v Hradci Králové přijala v pondělí odpoledne hlášení, že se na pěší zóně v Hradci Králové pohybuje podnapilá matka s kočárkem. Žena přivolané hlídce vulgárně nadávala a odmítala spolupracovat. Když se chtěla vydat vyzvednout další dvě své děti ze školky a ze školy, přijela na místo i sociálka. Ta teď chování opilé matky bude řešit.

Opilé ženy s kočárkem si v pondělí v odpoledních hodinách na pěší zóně v Hradci Králové všimli kolemjdoucí a zavolali městskou polici. Hlídka ženu našla sedět na lavičce i s jejím dvouletým dítětem.

Žena se odmítla podrobit dechové zkoušce, byl z ní ale silně cítit alkohol. Na policisty křičela, že jí nikdo nebude buzerovat za jedno pivo. „Se strážníky nespolupracovala, nechtěla sdělit jméno dítěte ani jeho otce, či příbuzné, kteří by se mohli o dítě, vzhledem k jejímu stavu, postarat,“ uvedla Simona Pacltová z oddělení prevence.

Zhruba po půl hodině, kdy žena strážníkům vulgárně nadávala, chtěla odejít s tím, že jde vyzvednout další dvě své děti. Jedno ze školy a druhé ze školky.

Tou dobou už hlídka na místo přivolala taky pracovníky oddělení sociálně-právní ochrany dětí. S těmi žena již komunikovala a předala jim kontakt na babičku a dědu dětí.

Na žádost sociálních pracovníků jí pak strážníci doprovodili na magistrát, kde bude událost dále řešena,“ dodala Pacltová.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Královéhradecký kraj, Hradec Králové, městská policie, žena, kočárek, dítě, alkohol, vulgarismy, sociálka, magistrát, dechová zkouška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pro jedno pivo mě nebudete buzerovat, křičela žena s kočárkem na policisty v Hradci  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.