Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pět zraněných a škoda v milionech. Výsledek nedělní nehody ve Smržově

Pět zraněných lidí a škoda v řádech milionů korun. Takový je výsledek nedělní dopravní nehody, která se stala na silnici třetí třídy v obci Smržov na Královéhradecku. Příčinou nehody byla nejspíš nepozornost jednoho z řidičů, který nedal v křižovatce přednost.

V neděli 13. února odpoledne vyrážela policejní hlídka k dopravní nehodě do obce Smržov. V křižovatce se tu střetla dvě osobní auta. Řidič vozidla značky Audi A6 přijížděl ke křižovatce po vedlejší silnici a nejspíš nedal přednost v jízdě vozidlu Volkswagen, které jelo po hlavní.

Po střetu skončila obě auta v silničním příkopu. Pět lidí bylo převezeno do nemocnice a skončilo v péči lékařů. Požití alkoholu u obou řidičů vyloučila dechová zkouška.

Celková škoda byla vzhledem ke dražším značkám obou vozidel vyčíslena na více než dva miliony korun.

Přesná příčina dopravní nehody a samotná míra zavinění je v současné době předmětem dalšího šetření hradeckých dopravních policistů," uvedla policejní mluvčí Lucie Konečná.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Královéhradecký kraj, Smržov, nehoda, auto, křižovatka, policie, zranění, nemocnice, škoda, řidič, dechová zkouška, silnice, dopravní nehoda, Volkswagen, Lucie Konečná, Audi A6, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pět zraněných a škoda v milionech. Výsledek nedělní nehody ve Smržově  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.