Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Sypač srazil seniorku na chodníku, skončila v nemocnici. Policie hledá svědky nehody

Policie hledá svědky dopravní nehody, ke které došlo v pátek 21. ledna kolem 11:00 v ulici Milady Horákové v Hradci Králové. Řidič sypače měl při čištění chodníků srazit kolemjdoucí seniorku. Ta skončila s vážným zraněním v nemocnici.

„Šestačtyřicetiletý řidič, který prováděl údržbu chodníku a jel se zapnutým výstražným světlem ve směru od základní školy směrem k prodejně Albert,“ řekla policejní mluvčí Iva Kormošová. Při své jízdě srazil třiaosmdesátiletou ženu, která v tu chvíli šla po chodníku ve stejném směru. Podle vyjádření policie žena utrpěla těžké zranění, které si vyžádalo její převoz do nemocnice. 

U řidiče sypače byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. U ženy nebyl test na alkohol možné provést, byla ji proto odebrána krev. K žádné hmotné škodě nedošlo.  

„Žádáme občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění přesné příčiny nehody, aby zavolali na linku 158, nebo se dostavili přímo na policejní služebnu v Malšovicích,“ dodala mluvčí.  

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, sypač, Hradec Králové, údržba, chodník, seniorka, zranění, svědek, policie, nemocnice, Milada Horáková, Albert Česká republika, Malšovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sypač srazil seniorku na chodníku, skončila v nemocnici. Policie hledá svědky nehody  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.