Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Havárie parovodu uzavřela výjezd z náměstí v Náchodě. Objížďkou se bude jezdit do února

Dnes začala částečná uzavírka ulice Tyršova v Náchodě. Jde o jednu z oblíbených silnic na cestu z Masarykova náměstí směrem k Sokolovně. Kvůli havárii bude třeba zvolit jednu ze tří objízdných tras. Komplikace na řidiče budou čekat až do 4. února.

Silnice bude uzavřena mezi křižovatkami s ulicí Poděbradova u kebabu a se Smolovou u sokolovny. „Současně bude z důvodu nebezpečí kolize s vozidly objíždějícími místo havárie parovodu uzavřena ulice Smolova mezi křižovatkami s Vančurovou a Tyršovou ve směru od Vančurovy ulice,“ řekla mluvčí Nina Adlof.  

Město kvůli uzavírce naplánovalo tři objízdné trasy. První vede od okružní křižovatky u Slávie, ulicí Českých Bratří až do Komenského. Druhá pak od ulice Parkány do Riegerovy a Mlýnské a následně Komenského ulicí. Třetí pak od Vančurovy do Sokolské a následně přes Tyršovu a Riegrovu. Směrem od železničního přejezdu na náměstí řidiči projedou bez omezení po volné polovině silnice.  

„Zároveň dojde k přesunu autobusové zastávky Sokolovna pro spoje městské hromadné dopravy jedoucí z autobusového nádraží na Branku. Tato zastávka se přesune do ulice Komenského do prvního parkovacího zálivu za železničním mostem,“ dodává mluvčí.  

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky Náchod, doprava, parovod, oprava, omezení, náměstí, centrum, auto, objízdná, trasa, Český bratr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Havárie parovodu uzavřela výjezd z náměstí v Náchodě. Objížďkou se bude jezdit do února  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.