Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilec usnul přímo na silnici. Jeho pes pokousal muže, který mu chtěl pomoct

Pro dobrotu na žebrotu. Zhruba to si teď říká muž, který chtěl pomoct druhému. Byl svědkem toho, jak v Hradce Králové zavrávoral, upadl a zůstal ležet. Když přispěchal na pomoc, napadl ho pes muže, který zkolaboval. Na místo musela odchytová služba.

„Ačkoliv chtěl muž pomoct, štěně dogy to pochopilo jako ohrožení svého pána a po muži vystartovalo. Lehce ho kouslo do nohy,“ řekla mluvčí policie Eva Kněžourová. Na místo tak přijela i odchytová služba Městské policie Hradec Králové. Ta se štěně nejdříve pokusila přesvědčit po dobrém. Nakonec však na řadu přišla odchytová tyč.

Po odchycení psa se zjistilo, že muž požil větší množství alkoholu a celý incident na chodníku prospal. Noc tak strávil na záchytné protialkoholní stanici a pes v útulku.  

Při propuštění ze záchytky byl poučen, že za porušení vyhlášky města bude řešen u správního orgánů. „Z veterinární kliniky musí navíc předložit potvrzení, že pes je očkován,“ dodala mluvčí. Páníček pak zaplatí noční ubytování za oba. Za sebe i za svého čtyřnohého mazlíčka.   

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPHK

Štítky městská, policie, opilec, pomoc, napadení, pes, odchytová, služba, štěně, alkohol, útulek, záchytná, stanice, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec usnul přímo na silnici. Jeho pes pokousal muže, který mu chtěl pomoct  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.