Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Netradiční agresor zaměstnal hradecké záchranáře i policii. Ženu v jejím bytě napadl kocour

Vskutku netradiční zásah za sebou mají záchranáři a městská policie z Hradce Králové. Na linku 156 v úterý ráno volala žena, že byla několikrát napadena vlastním kocourem. A to vše bezdůvodně. Do telefonu uvedla, že ji zvíře „potrhalo ruce i nohy“.

„Na místě se s hradeckými strážníky nacházeli i záchranáři. Před odvozem ženy do nemocnice se kocoura nepodařilo odchytit,“ potvrdila mluvčí strážníků Veronika Ludvíková. Podle odchytové služby z řad městské policie byl kocour agresivní, plachý, běhal a skákal po kuchyňské lince, nábytku i žaluziích.  

Po návratu z ošetření a příchodu hlídky městské policie do bytu se kocour nenašel. Co agresivního zvířecího pachatele k podobnému jednání vedlo policie neví. Určení motivu tak bude pravděpodobně velice náročné.  

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Annette Meyer | Pixabay

Štítky kocour, žena, napadení, netradiční, kuriozita, zvíře, agresivní, odchytová, služba, byt, záchranáři, strážníci, městská, policie, Hradec Králové, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Netradiční agresor zaměstnal hradecké záchranáře i policii. Ženu v jejím bytě napadl kocour  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.