Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žena na Hradecku kradla vánoční výzdobu ze zahrad a baráků. Je podezřelá z trestného činu

Hradecká Drbna před časem informovala o krádeži vánočních ozdob a adventního věnce ze zahrady jednoho rodinného baráku na Hradecku. Po zveřejnění informací se ozvalo několik dalších domácností, kterým se vánoční dekorace také ztratila. Za vším stála osmatřicetiletá žena.

Po zveřejnění prvního případu jsme záhy přijali další tři oznámení týkající se krádeže vánoční výzdoby,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová. Celková škoda byla vyčíslena na necelé čtyři tisíce korun.  

Díky všímavosti občanů a sousedů se policii podařilo najít osmatřicetiletou ženu, která se ke všem krádežím přiznala. Ve dvou případech, při kterých přelezla plot, je podezřelá z trestného činu porušování domovní svobody. Další dvě krádeže policie vyřešila jako přestupek. Proč se žena rozhodla krást právě vánoční dekoraci policie neuvedla.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky vánoční, výzdoba, ozdoba, žena, krádež, loupež, Hradec Králové, Hradecké, obvinění, trestný, čin, polinci, vánoční ozdoby, Královéhradecký kraj, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Žena na Hradecku kradla vánoční výzdobu ze zahrad a baráků. Je podezřelá z trestného činu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.