Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Rychnov nad Kněžnou dostane mobilní očkovací tým. Začne fungovat už v pondělí

V Hradci Králové a Rychnově nad Kněžnou se v současnosti šíří nákaza COVID-19 nejrychleji v kraji. Od pondělí proto bude v rychnovském společenském centru fungovat mobilní očkovací tým. Zájemci budou moct přijít bez registrace a nechat si aplikovat první nebo třetí dávku.

„Připravili jsme mimořádné termíny očkování pro obyvatele Rychnova nad Kněžnou a okolí. Zájemci budou moci v určené dny přijít mezi 10. a 17. hodinou do rychnovského společenského centra a bez nutnosti registrace si nechat aplikovat první nebo posilující dávku vakcíny Pfizer nebo Janssen,“ informoval hejtman Martin Červíček (ODS). 

Mobilní očkovací tým bude k dispozici toto pondělí a úterý. 13. prosince od deseti, 14. prosince od 9:00 do 17:00. Ve stejném čase bude na místě i 18. a 19. prosince.  

Mobilní očkování v Rychnově nad Kněžnou zajišťuje nezisková společnost Podané ruce. Ta připravila 1 200 dávek vakcíny na jeden den. Lidé k očkování budou potřebovat pouze občanský průkaz a kartičku zdravotní pojišťovny. 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Kristýna Férová

Štítky Rychnov nad Kněžnou, očkování, kamion, mobilní, tým, vakcína, koronavirus, COVID-19, region, společenské, centrum, Podané ruce, Hradec Králové, Pfizer, Martin Červíček, Janssen Pharmaceutica, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rychnov nad Kněžnou dostane mobilní očkovací tým. Začne fungovat už v pondělí  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.