Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nehoda kamionu dopoledne zastavila provoz na hlavním tahu z Hradce na Jičín

Hlavní tah z Hradce králové na Jičín byl během dnešního dopoledne uzavřený. Na silnici I/35 u Všestar na Hradecku havaroval kamion. Objízdná trase vedla přes Všestary. Policie nabádá řidiče v tomto počasí k opatrnosti.

V 10:45 dopoledne policie uzavřela hlavní silniční tah I/35 z Hradce Králové na Jičín kvůli vyprošťování havarovaného kamionu. „Kamion u Všestar na kluzké silnici sjel do příkopu. Nehoda se obešla bez zranění“, uvedla mluvčí policie Šárka Pižlová. Objízdná trasa vedla přes obec Všestary.

Počasí komplikuje dopravu i v Královéhradeckém kraji. Po nočním sněžení leží na řadě silnic rozbředlý sníh. Včera policie řešila hned několik dopravních nehod, ke kterým došlo v souvislosti s počasím. V Mezilesí na Náchodsku narazil řidič osobního auta do domu. Vyvázl bez zranění. Ve Vítězné na Trutnovsku havarovala dvě auta. Další řidič havaroval u Lipnice u Dvora Králové nad Labem a zraněním skončila havárie, při které sjelo osobní auto do příkopu u Choustníkova Hradiště na Trutnovsku, uvedla policie.

Hlavní silniční tahy v kraji byly dnes dopoledne po chemickém ošetření většinou mokré a sjízdné. Policie ale řidiče nabádá k opatrnosti.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nehoda, kamion, Královéhradecký kraj, Všestary, policie, vyprošťování, uzavírka, sníh, bouračka, Hradec Králové, Jičín, silnice, úraz, okres Trutnov, okres Náchod, Mezilesí, Dvůr Králové nad Labem, Lipnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda kamionu dopoledne zastavila provoz na hlavním tahu z Hradce na Jičín  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.