Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Pro část hradeckého kraje platí varování před sněhem. Způsobí komplikace v dopravě

Pro část Královéhradeckého kraje platí varování před sněhem. Na prvním stupni je okolí Dobrušky, Kostelce nad Orlicí a Rychnova nad Kněžnou. Do žluta je meteorologická mapa zbarvená i na velké části sousedního Pardubického kraje. Vydatně sněžit může začít zítra kolem páté hodiny ráno.

Varování meteorologů je v platnosti od čtvrtečních pěti hodin ráno do pátečních dvou hodin v noci. V tomto časovém období může napadnout sedm až 15 centimetrů sněhu. Ten může komplikovat především silniční dopravu. „Při cestování se doporučuje sledovat dopravní zpravodajství a jezdit velmi opatrně,“ varují meteorologové.  

Během čtvrtka bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno až zataženo. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi mínus jedničkou až plus dvěma stupni. V Krkonoších a Orlických horách může rtuť teploměru klesnout až na sedm stupňů pod bodem mrazu.  

Ohodnoť článek

Foto Arek Socha | Pixabay | Zdroj údaje ČHMU

Štítky počasí, varování, sníh, přeháňky, předpověď, ČHMU, meteorolog, Královéhradecký, kraj, Dobruška, Kostelec nad Orlicí, Rychnov nad Kněžnou, Královéhradecký kraj, Pardubický kraj, Krkonoše, Orlické hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pro část hradeckého kraje platí varování před sněhem. Způsobí komplikace v dopravě  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.