Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na Sněžce bylo ráno 13 stupňů pod nulou. Na silnicích v Krkonoších je sníh

Na nesolených horských silnicích v Krkonoších a v Orlických horách v Královéhradeckém kraji leží vrstva ujetého sněhu krytá posypem. Zbytky rozbředlého sněhu dnes ráno pokrývaly vedlejší silnice na Broumovsku. Hlavní silniční tahy v kraji byly většinou suché a vymrzlé. Teploty v kraji klesly ráno několik stupňů pod nulu, na Sněžce bylo minus 13, uvedli silničáři a meteorologové.

Ujetá vrstva sněhu o síle do pěti centimetrů dnes ráno pokrývala silnici druhé třídy číslo 252 do krkonošské Horní Malé Úpy a k hraničnímu přechodu Pomezní Boudy. Hřebeny Krkonoš pokrývá asi 40 centimetrů sněhu a v horách platí nejnižší první lavinový stupeň z pětibodové škály.

Dnes by mělo být v Královéhradeckém kraji jasno až polojasno. Teploty by se měly pohybovat od minus jednoho do plus dvou stupňů Celsia. Na horách od minus jednoho do minus čtyř stupňů.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HumlNet

Štítky ČR, počasí, silnice, sjízdnost, Královéhradecký, Sněžka, Krkonoše, Královéhradecký kraj, Orlické hory, Broumovsko, Pomezní Boudy, Horní Malá Úpa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Sněžce bylo ráno 13 stupňů pod nulou. Na silnicích v Krkonoších je sníh  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.