Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Trutnov rozšíří dětské hřiště u společenského centra UFFO. Práce mají být hotové ještě letos

Radnice v Trutnově se rozhodla zrekonstruovat a rozšířit stávající dětské hřiště u společenského centra UFFO. Rekonstrukci si vezmou na starosti Technické služby Trutnov (TST). Hotovo má být do konce tohoto roku.

„Půjde o kompletní výměnu gumové dopadové plochy a její rozšíření směrem k pěší zóně. Přidáme nové herní prvky, a to zabudovanou trampolínu, pružinovou houpačku a prolézačku ve tvaru rakety,“ popisuje změny Jakub Rosi, vedoucí střediska městského mobiliáře a dopravního značení TST. K tomu všemu pracovníci nainstalují nové lavičky a odpadkové koše.  

S rekonstrukcí se začalo tento týden. Kompletně hotovo má být do 15. prosince. „Do té doby bude hřiště kompletně uzavřené. Právě kvůli jeho velké vytíženosti jsme úpravy naplánovali až na pozdní podzim,“ vysvětluje Jakub Rosi. 

Jako první zmizí současná dopadová plocha. Následovat bude příprava podkladu pro nový povrch a jeho položení dle grafického návrhu. Jako poslední na řadu přijdou nové herní prvky. To vše za 1,25 milionu korun.  

„V Trutnově máme celkem 66 dětských hřišť. Postupně je všechny opravujeme a modernizujeme tak, aby vyhovovaly z hlediska bezpečnosti, kapacity a také atraktivnosti pro jejich malé návštěvníky,“ dodává Ivan Adamec (ODS), starosta města Trutnova. 

Ohodnoť článek

Foto město Trutnov

Štítky Trutnov, UFFO, hřiště, dětské, rekonstrukce, rozšíření, technické, služby, atrakce, mobiliář, podzim, zábava, volný, čas, sportoviště, dětské hřiště, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trutnov rozšíří dětské hřiště u společenského centra UFFO. Práce mají být hotové ještě letos  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.