Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Za krádeže měl nastoupit do vězení. Od března se ho policie snaží najít

Policie v Královéhradeckém, Libereckém a taky Středočeském kraji pátrá po jednačtyřicetiletém Zdeňkovi Maryskovi z Liberce. Za krádeže měl v polovině března nastoupit do vězení. To však neudělal a od té doby se ho policie snaží najít. Nyní prosí veřejnost o pomoc.

„Jelikož se nám do současné doby nepodařilo muže najít, obracíme se s žádostí o pomoc na veřejnost. Kdo by mohl k němu podat jakoukoliv informaci, ať zavolá na bezplatnou linku 158,“ říká mluvčí policie Iva Kormošová.  

Zdeněk je zhruba 193 centimetrů vysoký, hubené postavy. Má krátké hnědé vlasy a hnědé oči. Zvláštním poznávacím znamením by mohlo být tetovaní na levé paži a pravém předloktí. Podle policie není nebezpečný ani ozbrojen. I tak by se ho lidé neměli snažit zadržet.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, krimi, pátrání, Liberecký, Středočeský, Pardubický, kraj, vězení, trest, zloděj, krádež, veřejnost, pomoc, ČR, 158, Liberec, Středočeský kraj, Liberecký kraj, Královéhradecký kraj, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za krádeže měl nastoupit do vězení. Od března se ho policie snaží najít  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.