Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž, který na Trutnovsku obtěžoval děti, se na policii přihlásil sám

Včera odpoledne Hradecká Drbna informovala o pátrání po muži, který na Úpicku a v Červeném Kostelci obtěžoval malé děti. Podle policie si vybíral především chlapce ve věku od 10 do 15 let. Policie po něm vyhlásila pátrání včera dopoledne. Ještě ten den ho odvolala. Dnes vyšlo najevo, že se muž přihlásil sám.

„V současné době probíhají další procesní úkony. Není zároveň vyloučeno, že osmatřicetiletý muž skončí ve vazbě,“ potvrdila mluvčí policie Iva Kormošová. V případě prokázání viny mu hrozí až pětiletý trest ve vězení.  

Na chování muže upozornilo hned několik rodičů, kteří obtěžování přišli nahlásit na policii. Všichni popisovali muže kolem třicítky, střední postavy na jízdním kole. Právě to využíval k nalákání dětí. S prosbou o pomoc se policie obrátila na veřejnost včera krátce před polednem. Kolem půl třetí přišla zpráva, že se muže podařilo ztotožnit. 

Ohodnoť článek

Foto ocoparisienne | Pixabay

Štítky muž, pátrání, obtěžování, děti, chlapec, rodiče, zatčení, Trutnovsko, cyklista, kamera, přiznání, policie, okres Trutnov, Červený Kostelec, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž, který na Trutnovsku obtěžoval děti, se na policii přihlásil sám  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.