Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Po nehodě řidič utekl. V nabouraném vozu nechal šest zraněných spolujezdců

Policie vyšetřuje dopravní nehodu, ke které došlo v Novém Bydžově u ulici Na Staré Cihelně. Řidič tmavě zelené Škody Octavia nezvládl řízení a s autem vletěl na zahradu rodinného domu. Z místa nehody utekl. Zarážející ale je, že v autě nechal dalších šest zraněných pasažérů.

„K nehodě došlo pravděpodobně tak, že řidič jedoucí od ulice Dukelská nepřizpůsobil rychlost jízdy, dostal smyk a následně narazil do zaparkovaného auta. Poté vjel na chodník a prorazil oplocení rodinného domu,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová. Při nehodě poničil i elektrorozvaděč.  

Prakticky ihned po dopravní nehodě se řidič vozu sebral a z místa utekl. Pro policisty je však zarážející, že v autě nechal šest svých zraněných kamarádů. Šlo o spolujezdce ve věku od 15 do 23 let. Kromě jednoho všichni nadýchali od 0,5 do jedné promile. Všichni skončili v nemocnici. „Prvotním šetřením policisté zjistili, že na předním sedadle pro spolujezdce seděly dvě osoby. Další tři spolujezdci seděli vzadu a na nich ležel další,“ řekla mluvčí. 

Na svém vozu řidič způsobil škodu kolem 70 tisíc korun. Stejná částka byla odhadnuta i u zaparkovaného vozu, do kterého naboural. Další zničené věci vyjdou na zhruba 100 tisíc korun. Policejní mluvčí potvrdila, že se později řidič sám přihlásil na policejní služebně.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, řidič, útěk, Nový Bydžov, alkohol, přiznání, zranění, spolujezdec, kamarád, dům, plot, zahrada, havárie, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po nehodě řidič utekl. V nabouraném vozu nechal šest zraněných spolujezdců  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.