Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

I letos se bude konat tradiční fotbalový zápas mezi Mountfieldem a fotbalisty z Nového Hradce Králové

I letos se proti sobě postaví hradečtí fotbalisté a hokejisté v zápasu na Novém Hradci Králové. Exhibiční utkání je v krajské metropoli tradicí. Sérii čtyř výher Mountfieldu se podařilo přetnout až minulý rok, kdy vyhrál FC Nový Hradec Králové. Oba sportovní celky na zelený trávník nastoupí přesně za týden.

 Exhibiční utkání mezi hradeckými hokejisty a fotbalisty se koná ve středu 23. června. V 16:00 vyběhnou na trávník na Novém Hradci v předzápase mládežníci, úvodní výkop hlavního duelu je naplánován na 17:30. 

Cílem fotbalového odpoledne je pobavit fanoušky, a stejnou snahu budou mít kluby FC Nový Hradec Králové a Mountfield HK i letos, řekl za hradecké hokejisty Jan.Vavřina. Hradeckým fotbalistům se podařilo vytvořit čtyřletou šňůru výher 4:3, 3:2, 4:3 a 4:2. První porážka přišla až v minulém roce, kdy fotbalisté z Nového Hradce vyhráli 1:3. 

Běžnou součástí tohoto zápasu je autogramiáda. Ta je letos kvůli hygienickým nařízením zrušena. Jako kompenzaci dostane prvních 100 diváků balíček ručně podepsaných karet hráčů, kteří se akce zúčastní. „Na Nový Hradec dorazí také maskot Mounty, fanoušci budou moci vyhrát některou z cen, a to v penaltovém rozstřelu. Do branky se postaví jeden z hradeckých hokejistů,“ dodává Vavřina.  

Pořadatelem akce je klub FC Nový Hradec Králové, který musí dodržet všechna platná vládní nařízení. Hráči budou testováni na přítomnost viru COVID-19. Samozřejmostí bude povinnost roušky, rozestupy a dodržování dalších hygienických opatření. 

Ohodnoť článek

Štítky Mountfield HK, FC Nový Hradec Králové, fotbal, hokej, zápas, utkání, tradice, sport, fotbalisté, hokejisté, exhibice, Hradec Králové, fotbalista, Mountfield Hradec Králové, Nový Hradec Králové, FC Hradec Králové, hokejista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I letos se bude konat tradiční fotbalový zápas mezi Mountfieldem a fotbalisty z Nového Hradce Králové  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.