Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zloděje kol prozradila kšiltovka. Policejní pes Roky chytl stopu a muže vypátral

Dva zloději jízdních kol skončili v poutech. Prvního policie chytla na sídlišti v Dobrušce. Stál u dodávky, která byla naložena několika koly. Od svědků však věděli, že byl na místě ještě jeden. Po něm zůstala jen kšiltovka. Ta stačila k tomu, aby chytl policejní pes Roky stopu.

„Osmadvacetiletý muž, který se snažil schovat na stromě, však neměl šanci, byl zanedlouho služebním psem označen,“ řekla mluvčí policie Eliška Majerová. Rokymu trvalo vypátrání jen několik minut. Samotnému zloději se dolů ze stromu moc nechtělo, vymlouval se na to, že se psa bojí. Jen co slezl, skončil v poutech.  

Policisté následně zjistili, že se jedná o známou firmu. Jízdní kola kradl prakticky po celém Královéhradeckém kraji. Navíc byl spojen se skupinou, která kradla jízdní kola ve velkém. Na Hradecku se měli vloupat do desítek sklepů a způsobili škodu kolem 200 tisíc korun. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pes, služební, policie, Roky, stopa, zloděj, dodávka, kolo, jízdní, Dobruška, krimi, jízdní kolo, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděje kol prozradila kšiltovka. Policejní pes Roky chytl stopu a muže vypátral  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.