Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Konopí na střeše policejního auta: nezvyklý převoz způsobil pozdvižení v Dobrušce

K nezvyklému převozu důkazního materiálu včera přistoupili policisté v Dobrušce, kde zabavili rostliny konopí vysoké dva a půl metru. Kvůli velikosti rostlin a bezpečí posádky policejního auta muži zákona zvolili netradiční převoz konopí na střeše auta.

„Hlídka obvodního oddělení Dobruška při objasňování případného protiprávního jednání zajistila v neděli tři kusy rostliny konopí o výšce přesahující až 2,5 m. V rámci neodkladných úkonů na místě také zajistila podezřelou osobu k následnému podání vysvětlení,“ uvedla k případu policejní mluvčí Magdaléna Vlčková.

Policejní akce se stala velkou senzací pro kolemjdoucí, policisté totiž „důkazní materiál“ umístili na střechu auta. „Pro bezpečnost eskortované podezřelé osoby, ale i samotných policistů, hlídka tuto velmi aromatickou sklizeň důkazního materiálu převážela nestandardně tímto způsobem na střeše vozidla,“ vysvětlila mluvčí. Před policejní služebnou se s autem fotila řada kolemjdoucích.   

Zákon o návykových látkách zakazuje pěstovat druhy a odrůdy rostliny konopí (rod Cannabis), které mohou obsahovat více než 0,3 procenta THC.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto P. Štěpán

Štítky konopí, THC, drogy, Dobruška, převoz, na střeše, policie, střecha, rostliny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konopí na střeše policejního auta: nezvyklý převoz způsobil pozdvižení v Dobrušce  |  Rychnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.