Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Smradlavá nehoda na Rychnovsku: převrátil se fekální vůz, obsah cisterny vytékal na silnici

Padesátiletý řidič fekálního vozu nejspíš příliš rychle projížděl zatáčku v Černíkovicích. Fekální vůz se v zatáčce převrátil a obsah cisterny vytékal ven. Nepořádek na silnici a v okolí uklidili hasiči.

V Černíkovicích na Rychnovsku se včera v podvečer převrátil fekální vůz s přívěsem. „Padesátiletý řidič jel ve směru od Uhřínovic k Solnici. Při průjezdu levotočivou zatáčkou zřejmě nepřizpůsobil rychlost své jízdy a došlo k rozkývání a následně převrácení fekálního přívěsu na levý bok,“ popsala policejní mluvčí Lucie Konečná.

Z poškozené cisterny pak vytékal obsah do okolí. Zasahující hasiči ho ředili vodou a část nádrže se jim podařilo přečerpat do traktoru s nádrží.

„Hasiči poté vozovku opláchli a uklidili. Došlo také k poškození hlavního uzávěru plynu, bez úniku,“ uvedla za Hasičský záchranný sbor Královéhradeckého kraje Alena Žáková.

Policisté škodu předběžně odhadli na 754 tisíc korun.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky fekální vůz, nehoda, policie, Černíkovice, hasiči, okres Rychnov nad Kněžnou, silnice, Lucie Konečná, Hasičský záchranný sbor, Solnice, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smradlavá nehoda na Rychnovsku: převrátil se fekální vůz, obsah cisterny vytékal na silnici  |  Rychnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.