Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hradecké Lvy čeká poslední domácí zápas roku. Večer vyzvou Bílé Tygry z Liberce

Hradečtí hokejisté sehrají dnes večer poslední utkání na domácím ledě v letošním roce. Střetnou se s Libercem. Souboj šelem, jak se tomuto zápasu s Tygry přezdívá, začne v ČPP Aréně v 18. hodin.

Lvi udolali na Štěpána Berany ze Zlína s výsledkem 2:1. Do zápasu šli po krátkém vánočním volnu. „Měli jsme dlouhou sérií zápasů za sebou, takže jsme byli určitě rádi, že jsme si mohli odpočinout, být chvíli s rodinami a načerpat síly,“ říká bývalý kapitán juniorské reprezentace Marek Zachar.

„Byli jsme zvyklí být v zápasovém tempu, takže po volnu jsme se zase o to více těšili na zápas. Věřím, že to bylo vidět a jsem rád, že jsme vyhráli,“ pokračuje vousatý mladík.

Marek Zachar začal oblékat dres hradeckého Mountfieldu po Mikuláši. Předtím hrál právě za Liberec. Dnes ho čeká duel proti „svým“. „Těším se, bude to něco jiného. Budu hrát proti klukům, které moc dobře znám. Opravdu se na to moc těším,“ dodává. Naopak za Liberec bude hrát pod Bílou věží hradecký odchovanec Radovan Pavlík. 

Hradec vs. Liberec v této sezóně potřetí

Pro svěřence Vladimíra Růžičky půjde v tomto extraligovém ročníku už třetí zápas. Celkem odehrál hradecký Mountfield s Vladimírem Růžičkou proti Bílým Tygrům pět zápasů a uspěl dvakrát. Stalo se tak loni v listopadu a letos v září.

Liberečtí Bílí Tygři pod taktovkou kouče Patrika Augusty prožívají nejúspěšnější období v sezóně. Zvítězili třikrát v řadě. Duel s Karlovými Vary ovládli 7:3, Olomouc porazili 2:0, Litvínov 6:3. V tomto ročníku se jim to podařilo vůbec poprvé. Na Hradec tak díky této sérii ztrácí už jen tři body.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto hcbilitygri.cz

Štítky Mountfield HK, Liberec, Bílí Tygři, hokej, domácí, Bílá věž, Hradec Králové, Bílí Tygři Liberec, Marek Zachar, Mountfield Hradec Králové, Vladimír Růžička, PSG Zlín, HC Energie Karlovy Vary, HC Verva Litvínov, HC Olomouc, Patrik Augusta, Radovan Pavlík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecké Lvy čeká poslední domácí zápas roku. Večer vyzvou Bílé Tygry z Liberce  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.