Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Lvi si pojistili dva hráče, v hradeckém dresu pokračuje Gaspar a Marcel

V hokejové extralize přituhuje, play off v plném proudu a Hradec Králové si během vyřazovacích bojů stihl pojistit dva hráče. V dresu Lvů budou pokračovat Patrik Marcel a Michael Gaspar.

Hráči podepsali jednoleté kontrakty s možností klubu využít opční právo. Patrik Marcel odehrál za Hradec 31 zápasů. Podle vedení je to defenzivní jistota týmu. „Patrik Marcel je typ hráče, kterého v týmu potřebuje každý klub a musím říct, že naše dohoda na dalším působení byla velmi rychlá. Jsem přesvědčený, že nám Patrik pomůže jak v letošním play-off, tak minimálně i v další sezoně,“ uvedl na klubovém webu generální manažer Aleš Kmoníček.

Michael Gaspar se musel během sezóny vypořádat s vážným zraněním. Formu poté nabíral za partnerský Kolín. Pod Bílou věží působí od roku 2014. „Doufám, že si Michael smůlu se zraněním již letos vybral a v příštím roce zabojuje o pozici v základním kádru našeho mužstva, jelikož k tomu má všechny předpoklady. I v tomto případě bylo jednání velmi rychlé, protože obě strany měly zájem pokračovat ve spolupráci,“ dodal Kmoníček.

Ohodnoť článek

Foto hchk

Štítky Patrik Marcel, Michael Gaspar, Extraliga ledního hokeje, Mountfield Hradec Králové, Aleš Kmoníček, TJ SC Kolín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lvi si pojistili dva hráče, v hradeckém dresu pokračuje Gaspar a Marcel  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.