Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Velký den pro hradecké Votroky. V prvním kole ligové nadstavby nastoupí proti Slavii

Poté, co museli hradečtí Votroci obhájit na hřišti Bohemians šesté místo v tabulce k tomu, aby měli jistotu, že si zahrají ve skupině nejlepších v nadstavbě, se dnes postaví těžkému soupeři. V Mladé Boleslavi se střetnou v rámci FORTUNA:LIGY s úřadujícím mistrem, pražskou Slavií. Výkop je naplánován na sedmou hodinu večerní.

Díky tomu, že si Votroci udrželi pozici ve skupině o titul, je čekají ty nejlepší týmy z tabulky. V rámci prvního nadstavbového kola vyzvou papírově nejsilnější tým, kterým je Slavia. Na dnešní den se připravovali od čtvrtka. „Je to příjemná hektika, protože se chystáme na nejlepší soupeře. Byli jsme připraveni na obě varianty, tahle je lepší,“ uvedl pro klubový web asistent trenéra Stanislav Hejkal. V posledních dvou utkáních nastoupil za nemocného trenéra Miroslava Koubka.

„Kdybychom dali všechna jména na papír, Slavia dá dohromady silnou jedenáctku, pak ještě jednu, která kdyby hrála samostatně, bude v lize na druhém třetím místě. Takže posty nemá jen zdvojené, ale i ztrojené. Takové zápasy jsou svátek, zvlášť když nejsme pod tíhou tlaku na umístění,“ prozradil Hejkal.

Se Slavií se střetli Votroci v této sezoně dvakrát. V Edenu nejprve prohráli 1:4 a na konci února padli v Boleslavi 1:5. Hradečtí budou chtít třetí utkání otočit ve svůj prospěch. V závěrečných sedmi zápasech si připsali samé výhry a spolu s nimi i třináct bodů.

Tým bude na dnešní utkání kompletní. Jisté je, že si ale nezahraje František Čech, který obdržel v posledním zápase základní části červenou kartu. Na trávník nevyběhne ani dlouhodobě zraněný Otto Urma.

Utkání se hraje v mladoboleslavské Lokotrans Areně od 19:00.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Hradec Králové | Zdroj FC Hradec Králové

Štítky FC Hradec Králové, Slavia Praha, utkání, FORTUNA:LIGA, fotbal, stadion, hráči, 1. česká fotbalová liga, Mladá Boleslav, Stanislav Hejkal, Miroslav Koubek, František Čech, Otto Urma

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velký den pro hradecké Votroky. V prvním kole ligové nadstavby nastoupí proti Slavii  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.