Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Péče o zdraví a benefity pro celou rodinu, to je Zaměstnanecká pojišťovna Škoda

PR článek

Zaměstnanecká pojišťovna Škoda je silnou regionální zdravotní pojišťovnou. Ačkoliv název může svádět k tomu, že jejím pojištěncem může být pouze zaměstnanec automobilky, opak je pravdou. Pojišťovna těží ze svého dobrého jména, dlouhodobé finanční stability i stále se rozšiřující sítě smluvních poskytovatelů zdravotních služeb, nejen v regionu Mladoboleslavska, ale také Rychnovska, Vrchlabska, Trutnovska či Jičínska. Navíc nabízí svým pojištěncům v daných regionech zajímavé benefity, jako je například plavání či bruslení zdarma. Přejděte do konce září k ZPŠ a využijte všech výhod nejen pro sebe, ale i pro své děti a prarodiče.

Na zdravotní pojišťovnu ZPŠ se můžete spolehnout i v dnešní nejisté době. Finanční stabilita, již řadu let široká nabídka zdravotních programů financovaných z fondu prevence, kvalitní zdravotní péče ve stabilní síti smluvních poskytovatelů zdravotních služeb, elektronická aplikace Karta mého srdce nabitá spoustou užitečných funkcí a informací týkajících se péče o Vaše zdraví či individuální přístup k pojištěncům. To je jen krátký souhrn toho, co pojišťovna, která je opakovaně pozitivně hodnocená nezávislou organizací HealthCare Institute, poskytuje svým pojištěncům.

Pojišťovna má za dobu svého 28letého působení řadu spokojených dlouhodobých klientů – pojištěnců, partnerů ale i dobré vztahy se smluvními zařízeními. „Stabilita a udržitelnost financování zdravotní péče je, zvláště v dnešní době, velkým tématem. Z mého pohledu je potřeba zajistit hlavně dlouhodobou udržitelnost systému, ale na druhou stranu je třeba pohotově reagovat i na aktuální vývoj situace. Zdraví našich pojištěnců i jejich rodiny je ale pro nás prioritou číslo jedna. Nejenže hradíme za své pojištěnce poskytovatelům zdravotních služeb včas, ale proplácíme i vedle běžných úkonů velmi komplikovanou a nákladnou léčbu pacientů tak, jak je potřeba,“ uvádí ředitelka ZPŠ Ing. Darina Ulmanová, MBA.

Získejte několik tisíc korun pro celou rodinu na prevenci a další benefity

Pojišťovna také dbá na prevenci různých onemocnění. Dlouhodobě je na špici mezi všemi zdravotními pojišťovnami v přepočtu nákladů na preventivní programy na jednoho pojištence. Byla mj. ve spolupráci se ŠKODA AUTO a. s. a její odborovou organizací průkopníkem programu prevence kolorektálního karcinomu, který se později stal celonárodním screeningovým programem. Na podzim se také chystá zasílat pojištěncům zvací dopis na preventivní prohlídky pro včasné zachycení některých typů rakoviny. Pojišťovna také svým dětským pojištěncům organizuje a hradí vyšetření očních vad, které se provádí ve vybraných mateřských školách.

Přidáte se k nám? 

Termín možné registrace: 1. 7. 2020 - 30. 9. 2020 
Naším pojištěncem se stáváte: od 1. 1. 2021
Termín možné registrace: 1. 1. 2021 - 31. 3. 2021 
Naším pojištěncem se stáváte: od 1. 7. 2021

On-line registrace na www.zpskoda.cz

Celkem nabízí na třicet různých zdravotních programů pro děti i dospělé, které zahrnují prevenci nejenom vážných či chronických onemocnění ale např. i úrazů. Podporuje se také zdraví zubů, odvykání kouření, příspěvky na očkování, vyšetření v době těhotenství či zdravý životní styl. „V letošním roce máme v rozpočtu na tyto programy 43 milionů. Naši pojištěnci si tak mohou průběžně až do začátku prosince každého roku žádat dle daných podmínek. Programy nejsou nijak finančně stropovány – ani na jednotlivce, ani na rodinu. Například maminky mohou u nás v době těhotenství a po porodu čerpat přes 5 000 Kč a novorozenec od nás navíc dostane hodnotný dárek a úrazové pojištění na rok zdarma. Na příští rok plánujeme programy ještě rozšířit,“ říká ředitelka ZPŠ Ing. Darina Ulmanová, MBA.

Dalšími benefity pro pojištěnce jsou různé aktivity podporující sport. V regionech ZPŠ to je například plavání v místních bazénech či bruslení v zimní sezóně zdarma. Ušetřit ale mohou i díky smluvené síti partnerů, u kterých lze čerpat slevy na služby, jako jsou lázně, masáže a péče o tělo, nebo např. doplňky stravy, léčiva, sportovní aktivity a vybavení atd.     

Vše o zdraví v elektronické aplikaci

Veškerý přehled péče o svém zdraví najdou pojištěnci v elektronické aplikaci Karta mého srdce. Přístup do ní si mohou jednoduše zřídit on-line, nebo na kterémkoliv pracovišti ZPŠ. Využívat ji pak lze přes běžné webové stránky, nebo v mobilní aplikaci. „Pojištěnci zde najdou např. informace o čerpané péči, zapůjčených zdravotních pomůckách, kontakty na své lékaře či přehled čerpaných zdravotních programů, platby pojistného, upomínky na preventivní prohlídky, laboratorní výsledky, lékové interakce, zkrátka je nabita dvěma desítkami často unikátních a bezkonkurenčních funkcí,“ uvádí zástupce ředitelky ZPŠ a ředitel odboru organizace a informačního systému ZPŠ Ing. Zdeněk Vitásek, MBA. Rodiče si mohou navíc i zřídit přístup do Karty svých dětí a sledovat tak zdraví celé své rodiny.

Přejít k ZPŠ je snadné

Právo výběru zdravotní pojišťovny má každý a změna není nijak složitá. Dle zákona je možné změnit pojišťovnu maximálně jednou za rok, a to v přesně stanovených termínech. Letos je možné se k nám přidat už jen do 30. září. „Lze buď navštívit některé z našich pracovišť a zde vyplnit registrační list, či využít možnost on-line přehlášení. Formulář najdou zájemci na našich webových stránkách www.zpskoda.cz. Dále vše zařídíme my a od 1. ledna 2021 přechází zájemce do naší péče,“ dodává k postupu ředitelka ZPŠ Ing. Darina Ulmanová, MBA.

Jaké jsou benefity ZPŠ?

Ohodnoť článek

Štítky ZPŠ, pojišťovna, benefity, zdravím, termíny, informace, společnost, pojištění, zabezpečení, Škoda, zdraví, ŠKODA AUTO a.s., rodina, zdravotní pojišťovna, okres Trutnov, okres Rychnov nad Kněžnou, okres Jičín, okres Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Péče o zdraví a benefity pro celou rodinu, to je Zaměstnanecká pojišťovna Škoda  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.