Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V pondělí čeká fanoušky Mountfieldu boj o vstupenky na finále Ligy mistrů

V pondělí 27. ledna v 10 hodin dopoledne odstartuje prodej vstupenek na finále hokejové Ligy mistrů. To hraje Mountfield se švédským týmem Frölunda v úterý 4. února. Vstupenky se budou prodávat pouze online a už teď je jisté, že se na všechny nedostane.

„Do prodeje půjdou jenom 2/3 kapacity haly,“ vysvětluje marketingový manažer Mountfieldu Aleš Havel. Podle pokynů pořadatelů hokejové Ligy mistrů musí klub navíc celou desetinu všech míst uvolnit pro fanoušky soupeře. Těm tak bude nabídnuto 700 míst. Pokud se nevyprodají, zbylá místa se vrátí do prodeje pro fanoušky Mountfieldu.

V nevýhodné nakupovací pozici jsou i majitelé permanentek. „Předkupní právo pro permanentkáře bohužel nebude, a to kvůli přísným podmínkám ze strany CHL,“ doplňuje Havel.

Za vstupenku na zápas si fanoušek proti extralize připlatí. Ceny se budou pohybovat od 170 do 590 korun a pořídit půjdou pouze na internetu. „27. ledna v 10 hodin dopoledne odstartuje online prodej. Na pokladnách tak vstupenky fanoušci nekoupí,“ říká Aleš Havel.

Projekce pro ty, na které se nedostane

Na všechny fanoušky se nedostane. Hradecký klub proto zvažuje, že uspořádá venkovní projekci. Zorganizovat jí pro takový počet fanoušků však nebude lehké. Navíc se jedná o dost drahou záležitost. „Projekce před halou se stále řeší, vše bude záležet na finančním zatížení a rozhodnutí CHL,“ dodává k finále Ligy mistrů marketingový manažer Aleš Havel.

Finále hokejové Ligy mistrů se hraje v Hradci Králové v úterý 4. února. Na ledě pod Bílou věží se utká Mountfield HK a švédská Frölunda. Zápas startuje v 18:45. Pro Hradecké hokejisty je finále Ligy mistrů historickým úspěchem. Po pražské Spartě je Mountfield druhý český tým, který si finále Ligy mistrů zahraje.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Mountfield HK

Štítky hokej, finále, liga mistrů, vstupenky, hradec králové, Mountfield HK, vstupenka, Liga mistrů UEFA, Mountfield Hradec Králové, Canadian Hockey League, AC Sparta Praha, FC Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pondělí čeká fanoušky Mountfieldu boj o vstupenky na finále Ligy mistrů  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.